D Day Beaches At Arromanches Les Bains Normandy

Paris, Normandie og Jersey
Sommertur

Avreisedato

20.07.2018

Varighet

7 dager

Pris fra

16 450,-

Dag 1

Fredag 20. juli

Oslo - Paris

Avreise fra Gardermoen med SAS kl. 11.10 (Mulig med tilslutning fra andre byer). Ankomst Paris kl. 13.25. Vi blir møtt av vår norske buss på flyplassen og kjører inn til Paris. Her får vi en guidet rundtur med lokalguide før vi sjekker inn på vårt hotell for de neste to nettene, Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur. Middag og velkomstsamling om kvelden.

Dag 2

Lørdag 21. juli

Versailles

Heldagsutflukt til Solkongen Ludvig 14. sitt storslagne Versailles i utkanten av Paris. Litt tid på egenhånd i Paris om ettermiddagen før det blir felles middag om kvelden.

Dag 3

Søndag 22. juli

Paris – St. Malo

Vi forlater Paris og kjører vestover til kysten og ankommer den lille sjarmerende byen St.Malo tidlig på ettermiddagen. St.Malo er en svært populær turistby, og befolkningen blir firedoblet i turistsesongen. Tidevannsfjorskjellene her er svært iøynefallende, og ved lavvann kan man vandre tørrskodd flere kilometer utover hvor det seks timer senere er blått hav. Her skal vi bo på Hotel Cartier i to netter.

Dag 4

Mandag 23. juli

Jersey

Heldagsutflukt til kanaløya Jersey. I St. Malo går vi om bord i båten som tar oss ut til øya i den Engelske kanal. Det blir en guidet rundtur på øya. I St. Peters Valley besøker vi museet samt Victoria Village med sin unike samling eksotiske vekster. Det blir også tid til å besøke hovedstaden St. Helier. Om kvelden tar vi båten tilbake til St. Malo hvor det blir sen middag på hotellet.

Dag 5

Tirsdag 24. juli

St. Malo – Bayeux

Vi setter kursen østover og kjører til Mont-Saint-Michel, den lille”byen” med ca. 100  innbyggere ligger på en granittklippe midt ute i havet. Videre drar vi til Normandiekysten og byen Bayeux hvor vi skal bo de neste to nettene på Novotel Bayeux.

Dag 6

Onsdag 25. juli

Normandie

Denne dagen setter vi av til den historiske kystremsen der de alliertes invasjon fant sted i 1944. Vi reiser langs strendene der de allierte troppene steg i land, og besøker invasjonsmuseet i Arromanches. I St. Lauretn ser vi den amerikanske krigskirkegården. Vi skal også se det berømte Bayeauxteppet som skildrer slaget ved Hastings i 1066. 

Dag 7

Torsdag 26. juli

Bayeux – Norge.

Etter frokost setter vi kursen mot Paris igjen. Flyavgang med SAS fra Paris kl. 14.05. Ankomst Gardermoen kl. 16.25. (Mulig med tilslutning til andre byer fra Oslo)

Priser og betingelser

Pris fra 16 450,-

Tillegg for enkeltrom: 2950

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo – Paris tur/retur
 • Bussrundturen med norsk buss og norsk sjåfør
 • 6 overnattinger i dobbeltrom med frokost
 • 6 middager
 • Inngangspenger, utflukter og ferjebilletter i pakt med turprogrammet
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene 
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  ·         Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.