Israel Raege 14

Mesterens Israel
Påskefeiring i Bibelens land

Avreisedato

23.03.2018

Varighet

11 dager

Pris fra

22 950,-
Jaffa

Dag 1

Lørdag 24. mars Simon garverens hus

Vi starter turen denne formiddag i Jaffa (Joppe) hvor vi finner «Simon garverens hus». Byen har også en historisk havn hvor profeten Jona reiste. Ettermiddagen blir fri og kan benyttes på stranden eller promenaden. 

Caesarea Ved Havet Rekonstruksjon

Dag 2

Palmesøndag 25. mars Cæsarea - Tiberius

Vi begynner med sightseeing i Cæsarea ved ha-vet. Deretter kjører vi til Haifa og besøker Elias-kirken. Herfra går turen til Karmelfjellet og Elias-støtten, før vi kjører over den store Harmageddonsletten til Nasaret. Vi besøker bebudelseskirken. Derfra går turen til Tiberias. Her skal vi bo i 3 netter på fine hotell Emily som ligger i sentrum av byen. 

Bat Pa Genesaret Sjoen

Dag 3

Mandag 26. mars Genesaretsjøen - Tagbha

Vi starter dagen med båttur på Gennesaretsjøen. Deretter besøker vi Kapernaum, Jesu egen by, Tagbha, hvor Jesus gjorde brødunderet og saligprisningens berg hvor Jesus holdt Bergprekenen. 

Lunsj med tilbud om Petersfisk på Kibbutz Ein Gev (ikke inkludert i turprisen). 

Israel Golan

Dag 4

Tirsdag 27.mars Golan øvre Galilea - Tiberias

Vi skal besøke Golan og Øvre Galilea. Vi kjører til utkiksposten Ben Tal hvor vi kan se in i Syria. Vi skal også besøke Cæsarea Filippi og fossefallet i Banjas, før vi kjører Huledalen tilbake til Tiberias. 

Oasen Sachne

Dag 5

Onsdag 28. mars Samaria

Vi forlater Galilea for denne gang. Turen går sørover Jordandalen og vi har lagt inn et badestopp i Sachne, den vakre kilden, før vi kjører inn i Samaria. Her besøker vi først Elon Morehfjellet hvor Abraham fikk se alt land Gud ville gi han. På velsingnelsens fjell Garisim, ser vi ned til Sykar brønn og dagens Nablus, og i Shilo bygde Israelsfolket sitt første permanente tabernakel etter å ha inntatt løfteslandet. (Tar forbehold om endring i forhold til sikkerhet). Utpå ettermiddagen kommer vi til Jerusalem og tar inn på Hotell Grand Court. Her skal vi bo resten av oppholdet (5 netter) 

Israel Masada

Dag 6

Skjærtorsdag 29. mars Jeriko - Dødehavet

I dag kjører vi først til Jeriko og til døpestedet ved Jordanelven, Kaser El Yahud. Etterpå går turen til jordens laveste område ved Dødehavet. Her blir det anledning til å bade i det ramsalte vannet. Her kan vi garantere at alle flyter! Vi tar kabelbanen opp til klippe-festningen Masada hvor vi får høre en dramatisk historie. 

Israel Betlehem 2

Dag 7

Langfredag 30.mars Betlehem

Turen går til Betlehem. Her skal vi besøke Fødselskirken og Hyrdemarkene, og det er langt inn tid til lunsj og mulighet til å handle julekrybber i oliventre. 

Korset Ved Golgata

Dag 8

Påskeaften 31.mars Jerusalem

Vi starter dagen på Oljeberget. Herfra går vi via Gråtekirken ned til Getsemane i Kedrondalen. Vi besøker også Hanegalkirken og Sions berg før vi leger tilrette for lunsj. 

Ettermiddagen bruker vi til å gå Via Dolorosa opp til Golgata, før vi avslutter programmet for dagen i Gordons Golgata. 

Yad Vashem

Dag 9

1. Påskedag 1. april Holocost museet

I dag deltar vi på den skandinaviske gudstjenesten på Gordons Golgata. Deretter besøker vi Holocost museet Yad Vashem. Turavslutning på hotellet om kvelden. 

Direktefly Norge Israel2

Dag 10

Mandag 2. april Hjemreise

Påskefeiringen i Bibelens land er over for denne gang, og vi kjører til Ben Gurion Airport hvor vi starter på hjemturen. Ankomst Norge utpå ettermiddagen. 

Israel Dodehavet 1
Israel Jerusalem 03
Israel Mat
Jerusalem Morgen
Mo Israel Gunnar01

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: 6 750,-

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge – Israel t/r
 • Flyavgifter (kr. pr. juni 17, kan bli endret)
 • Overnatting på turistklasse hoteller i delt dobbeltrom
 • Halvpensjon dvs. Frokost og middag
 • Bussrundturen og inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Skandinavisktalende lokalguide
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam  

Prisen inkluderer ikke

 • Forsikringer
 • Drikke til maten
 • Lunsjer
 • Tips til sjåfør og hoteller (ca. USD 80 per person)