Thailand Bangkok 2

30 år i Thailand
JUBILEUMSTUR TIL STORSLÅTTE THAILAND

Avreisedato

26.10.2018

Varighet

14 dager

Pris fra

27 500,-

30 år i Thailand

Det er nå 30 år siden Egil S.Eide først engasjerte seg i Thailand! For å feire sette setter vi nå opp en JUBILEUMSTUR!

I år er det 30 år siden starten for mitt engasjement i Thailand. Derfor innbyr vi tidligere tur-deltakere og nye til en flott jubileumstur i oktober/november 2018. En stor del av oppholdet blir i ”Mitt Thailand”, nord-østregionen, som thaiene kaller Isaan. Dit kom jeg i 1986, møtte det danske misjonærparet Ruth og Peder Jørgensen (NMS), som inspirerte meg til å delta i prosjektene med kirke, og Internat for fattige tenåringer som ellers ikke ville ha mulighet til videre-utdannelse. 

I alle disse årene har det vært et privilegium å ta med turdeltakere til provinsen Ubon, som grenser til både Laos og Kambodsja, og til kirken og internatet i Phibun Mangsahan. I årenes løp har turdeltakerne gitt betyde-lige beløp til driften av disse. Takk til alle som har bidratt! 

Det har vært en stor glede å lede grupper med positive, inntrykksåpne deltakere til det rot-ekte området i Smilenes Land, selve hjertelandet, kulturenes vugge for denne delen av verden. Nå håper jeg at både tidligere og nye deltakere vil bli med på et godt fellesskap i denne spennende, trygge rundreisen med et opplegg du ikke finner i noen turistbrosjyre, møte med storslått natur, rik kultur, historie og religion – alt i ett. Og ikke minst nærmøter med de vennlige og smilende thaiene. Det gjør virkelig noe med oss. 

Bangkok Fly Tar Av

Dag 1

Fredag 26. oktober

Fly fra Stavanger til Bangkok. 

Thailand Bangkok 4

Dag 2

Lørdag 27. oktober

Ankomst i Bangkok, direkte til berømte Sampran Riverside (Rose Garden), et imponerende område med et prisbelønt opplegg: ”Levende kulturprogram”, som viser forskjellige sider av thaikulturen. Du kan selv delta aktivt! 

Lunsj Middag
Thailand Bangkok 5

Dag 3

Søndag 28. oktober

Frokost på hotellet før vi opplever lands-byen før vi drar til Flytende marked eller det unike treskurdmuseet: : Woodland, før vi drar til hovedstaden. Velkomst-middag! 

Frokost Lunsj Middag
Dth Taiw03 065

Dag 4

Mandag 29. oktober

Frokost på hotellet. Sightseeing med besøk til templet Wat Mahathat og blomstermarkedet. Shopping. Kveldstur med båt på Chao Phraya med buffetmiddag. 

Frokost Lunsj Middag
Thailand Bangkok 6

Dag 5

Tirsdag 30. oktober

Frokost. Så noe helt nytt: Vi reiser på gode veier og ikke for anstrengende busstur gjennom en del av Isaan som er kjent for ruiner fra Khmertiden på 1000-tallet, lunsj i Korat, overnatting i Buriram på Phanomrungpuri Hotel. 

Frokost Lunsj Middag
Thailand Bangkok 3

Dag 6

Onsdag 31. oktober

Frokost. Underveis til Ubon (hvis tid) besøker vi en silkefabrikk i ”elefantbyen” Surin. Endepunktet er landsbyen Khongciam, der vi bor tre netter i en oase av et hotell: Khongciam Resort, like ved Mekongelva og med utsikt til Laos. 

Frokost Lunsj Middag
Dsc06878

Dag 7

Torsdag 1. november

Frokost. En rolig hviledag i hage og ved basseng. Lunsj og middag på hotellet. 

Frokost Lunsj Middag
Hua Hin Baat

Dag 8

Fredag 2. november

Frokost. Tur til grensebyen Chongmek (Laos), en skole og kongehusets unike prosjekt ”Sirindhorn Dam”, der vi spiser lunsj før vi drar til Phibun Mangsahan og Baan Immanuel, der internatelevene innbyr til festforestilling med thaidans, musikk og middag. Et høydepunkt! 

Frokost Lunsj Middag
Dsc07159

Dag 9

Lørdag 3. november

Frokost og lunsj på hotellet før vi kjører til provinshovedstaden Ubon Ratchathani og tar inn på et helt spesielt hotell, Sunee Grand. Middag på hotellet. 

Frokost Lunsj Middag
Dsc08772

Dag 10

Søndag 4. november

Frokost. Nærmøte med skogtempel-tradisjonen og utenlandske buddhistmunker i Wat Pha Pong og Wat Pha Nanachat (det internasjonale templet) Fascinerende! 

Frokost Lunsj Middag
Dsc06848

Dag 11

Mandag 5. november

Frokost. Buss til Ubon flyplass og fly til Bangkok, så drar vi med buss til østkysten av Siambukta og Hotel Asia Pattaya, der direktør Phisut og staben gir oss sjenerøs service. Lunsj og middag på hotellet. 

Frokost Lunsj Middag
Dsc06878

Dag 12

Tirsdag 6. november

Rolige, avslappende dager i hagen, ved svømmebasseng og strand. 

Frokost Lunsj Middag
Dsc06692

Dag 13

Onsdag 7. november

Rolige, avslappende dager i hagen, ved svømmebasseng og strand. Avskjedsmiddag med underholdning 

Frokost Lunsj Middag
Dsc08607

Dag 14

Torsdag 8. november

Etter lunsj siste dag tilbake til Bangkok og det fasjonable The Grand Fourwings Hotel med unik buffetmiddag. 

Frokost Lunsj Middag
Fly I Lufta

Dag 15

Fredag 9. november

Rolig frokost før vi drar til flyplassen for hjemreise. 

Vi ankommer Norge ”rikere” enn vi dro. 

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 27 500,-

Tillegg for enkeltrom: 4500,-

Det vil bli mulighet for noen ekstra dager på det siste hotellet ved Siamgulfen. (pristillegg)

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Thailand
 • Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost
 • All transport i Thailand, buss og innenriksfly
 • Norsk reiseleder
 • Samtlige måltider i Thailand er inkludert
 • Sightseeing og besøk inkl. inngangsbilletter slik det fremgår av programmet  

Prisen inkluderer ikke

 • Tips
 • Drikke
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D                                                           PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  ·         Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.