Gran Canaria: Bahia Feliz
Bibelferie i syden

Avreisedato

20.10.2018

Varighet

8 dager

Pris fra

9 950,-

Gran Canaria: Bahia Feliz

Bli med på en uke med Bibelfokus, sol, bad, fellesskap og avslapping

Ferielandsbyen Bahia Feliz ligger rett ved havet på sydøstkysten av Gran Canaria. Her omgis du av grønne palmer, åpen utsikt mot havet, bassenger, strandpromenade og hotell med alle fasiliteter du kan drømmer om. Pluss det lille senteret Plaza Canaria med restauranter og småbutikker. Den lille stranden består av rullestein og like ved begynner en lang, fin strandpromenade som du kan følge hele veien til naboreisemålet Playa del Aguila og San Agustin.

Hotellet heter Family Life Playa Feliz. Her bor du i moderne leiligheter rett ved havet og med mange aktiviteter i nærheten.

Du kan bestille leilighet med havutsikt (mot tilegg) og våkne opp med utsikt over Atlanterhavet. Leilighetene på Playa Feliz ligger i små 2-etasjes hus omgitt av hibiskus og bouganvillaer. Alle leilighetene er 2 roms med ett soverom og ett oppholdsrom med kjøkkenkrok. Leilighetene har gratis Wifi, tv og telefon. De er godt utstyrt med kjøleskap, elektrisk ovn, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kaffitrakter. Dusj/Wc, hårføner. Her er også minisafe og utlån av badehåndkle. Ønsker du balkong kan det bestilles mot tillegg. Du kan også ønske deg balkong eller markterrasse uten tillegg , men da kan vi ikke garantere dette.

Priser og betingelser

Pris fra 9 950,-

Tillegg for enkeltrom: 2660

Avreise direkte til Gran Canaria fra forskjellige byer i Norge.

Flytillegg fra følgende flyplasser:

Molde kr. 250,-

Oslo kr. 100,-

Bergen kr. 100,-

Trondheim kr. 1050,-


Utflukter:

TUI har mange flotte utflukter på Gran Canaria. Du vil få informasjon om desse og tilbud om å melde deg på etter at du er ankommet Gran Canaria.

Bl.a:

· Gran Canarias høgdepunkter

· Mogan båttur

· Las Palmas

· Marked i Arguieguin

En av dagene tar gruppen bussen sammen og blir med på sang og musikk kveld i den Skandinaviske turistkyrkan i Puerto Rico.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Norge-Gran Canaria
 • Mat på flyet
 • Busstransfer mellom flyplass og hotell
 • Opphold i gode leiligheter
 • Velkomstmiddag
 • Reiseledertjenester
 • Flyavgifter


Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Drikke til maten
 • Øvrige måltider
 • Tips til hotellbetjeningen
 • Bruk av solstoler på stranden
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på  ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- 

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.