Familietur med NMS til Kypros
Bli med til SAT-7

Avreisedato

22.06.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

12 300,-

Familietur med NMS til Kypros

Vi skal bo i Ayia Napa på Kypros. Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis. En av dagene blir det dagstur med buss til SAT-7 Pars sitt studio i Limassol. Vi får omvisning og følge en live sending på direkten!

Høydepunkter på turen

 • Besøk i SAT-7
Last ned brosjyre (.pdf)

Reisemål:

Vi skal bo i Ayia Napa på Kypros. Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis.

I Ayia Napa finner vi de fineste langgrunne sandstrendene på hele øya, perfekt for familier som vil bade i det varme Middelhavet. Hele tolv strender har fått EUs Blå flagg for sitt rene vann. Du kan se det glitrende havet mens du vandrer på den flere kilometer lange strandpromenaden.

Om du blir lei av badingen kan du vandre langs hovedgaten hvor du finner et stort utvalg av restauranter, små butikker og tavernaer. Å ta turen i ned til den gamle fiskehavnen er også å anbefale. Eller hva med å sjekke ut det gamle venetianske klosteret fra 1500-tallet?

Vårt hotell:

Panthea Holiday Village har 193 rom og ligger i Ayia Napa. Det er et familievennlig hotell, bare noen få minutters gange fra stranden. Med tennisbane, treningsrom, lekeplass, innendørs- og flere utendørsbasseng, vannsklier og gratis Wi-Fi er her noe for alle. Med all inclusive går du ikke sulten da her er flere restauranter og velge mellom i tillegg til bassengbar.

Du kan velge mellom familierom med plass til inntil 4 personer eller twin rom med plass til inntil 3 personer, begge med all inclusive. På rommet finner du blant annet klimaanlegg, badekar/dusj og wc, hårføner, safe, TV, kaffetrakter/tekoker og kjøleskap.

SAT-7

Torsdag 27. juni blir det dagstur med buss til SAT-7 Pars sitt studio i Limassol. Vi får omvisning og følge en live sending på direkten! Staben der har også lovet oss en iransk lunsj!

Den kristne TV-kanalen SAT-7 sender døgnet rundt i fire kanaler på tre språk, arabisk farsi og tyrkisk. Via drama, aktualitetsprogram, sang og musikk, live show med innringings-mulighet, undervisning og forkynnelse er SAT-7 en kristen stemme i mylderet av TV-tilbud. I tillegg til at det internasjonale hovedkontoret ligger på Kypros, så har også farsi-kanalen base der. De kan ikke produsere kristne program i Iran, så derfor gjør de det utenlands, men alle som er på skjermen har farsi som morsmål. Akkurat det er et hovedpoeng for SAT-7; det skal være program som er laget av folk fra regionen/landet.

En vet med sikkerhet at 21,5 millioner ser på de to arabiske kanalene, og responsen via telefon og sosiale medier kommer fra hele regionen.

Priser og betingelser

Pris fra 12 300,-

Priser for Barn:

- 0-1 år: Gratis

2-11 år: Pris kr 9.200 når de deler leilighet med 2 voksne

Ekstrasengsrabatt for barn og voksne 12 år og eldre:

- Kr 1350, når de deler leilighet med 2 fullt betalende voksne

Om noen har behov for tilslutning til og fra Oslo samt overnatting i Oslo så kan vi være behjelpelig med å ordne dette.

- Tilslutningsbilletter fra andre byer i Sør-Norge kr 1500 tur/retur

- Overnatting i dobbeltrom på Park Inn Gardemoen fra kr 600 per person

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo-Kypros tur/retur
 • Buss til og fra flyplassen
 • Opphold i gode leiligheter med all inclusive
 • Utflukt med buss til SAT 7
 • Reiseledertjenester 

Prisen inkluderer ikke

 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
DatoStrekningAvgang kl.Ankomst kl.Flight
22.06.2019Oslo - Larnaca14:1019:45
29.06.2019Larnaca - Oslo20:3000:15 +1
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  ·         Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.