Chicago Header Dg1115
Willow Creek
Gls

Chicago
USA tur

Avreisedato

06.08.2018

Varighet

9 dager

Pris fra

19 950,-

Høydepunkter på turen

 • Sightseeing i Chicago
 • Trinity Seminary
 • Willow Creek Community Church
 • Global Leadership Summit konferanse
 • Gospelgudstjeneste
Last ned brosjyre (.pdf)
Willis Tower

Mandag 6. August

Utreise fra Oslo med Icelandair kl. 14.45 via Reykjavik til Chicago der vi lander 18.15 lokal tid. Det er ikke mat servering, men en kan kjøpe mat på flyet. Buss henter gruppen på flyplassen og kjører ca. 30 minutter til Hotel Hampton Inn & suites, der vi skal bo alle netter. Rundt hotellet finnes det gode restauranter i gangavstand.

Navy Pier

Tirsdag 7. August

Etter en rolig morgen, henter bussen gruppen til sightseeing i Chicago. Av mange er denne byen kjent som USA sin vakreste. Omvisningen starter i Willis Tower (tidl. Sears Tower), der en har 360 graders topp utsikt over byen. turen går videre gjennom Old Town. Deretter drar vi til Navy Pier hvor vi spiser lunsj sammen. Fra Navy Pier drar vi på båttur på Lake Michigan. Gruppen får noe tid på egenhånd før vi spiser felles middag på House of Blues. Chicago er veldig kjent for Blues-musikk. 

Willow Creek Community Church

Onsdag 8. August

Etter frokost blir det besøk på Trinity Seminary med foredrag om menighet, misjon og kirkevekst. Etter lunsj drar vi ut til Willow Creek Community Church og møter noen av staben der som forteller om arbeidet i menigheten. 

Willow Creek

Torsdag 9. - Fredag 10. August

Avreise til Willow Creek etter frokost for å delta på Global Leadership Summit. (program: se http://www.willowcreek.com/events/leadership/)Retur på ettermiddag. Om kvelden finner vi en koselig plass for middag.

Willis Tower Skydeck

Lørdag 11. August

Denne dagen kan de som ønsker det, besøke Woodfield, et stort, fint kjøpesenter nær hotellet. Det blir også tilbud om en tur til Fashion Outlets of Chicago. Det blir tilbud om baseballkamp for de som ønsker det som alternativ for shopping. Vi drar på Gudstjeneste på Willow Creek på ettermiddagen. 

Chicago Elv

Søndag 12. August

Gudstjeneste på formiddagen i en av de mange lokalmenighetene som er blitt inspirert av Willow Creek, og som ønsker å nå ut til nye mennesker med evangeliet i sitt nærmiljø. Møte med stab/frivillige etter gudstjenesten. Etter lunsj kommer Katrine Jeanine, manager for Chicagos Gospelartister, og tar gruppen med til gospelgudstjeneste i en av de mange afroamerikanske kirkene i Downtown Chicago. Her får vi høre mye bra korsang, flott musikk og oppleve et yrende folkeliv. 

Chicago Timelapse Fall Back

Mandag 13. - Tirsdag 14. August

Mandagen er til egen disposisjon, mulighet for shopping. Avreise til flyplassen kl. 16.00. Flyavgang 19.30 via Reykjavik. Ankomst i Oslo kl. 12.20 tirsdag 14. august. 

Shutterstock 510488323 1
Shutterstock 581603383
Chicago Baseball

Priser og betingelser

Pris fra 19 950,-

Tillegg for enkeltrom: 3.395 kr

Tilslutning fra andre byer på forespørsel.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreise tur/retur Oslo - Chicago
 • 7 overnattinger på dobbeltrom
 • 7 frokoster
 • Inngangspenger i pakt med tur programmet
 • Global Leadership Summit konferanse
 • tips til sjåfør
 • Norsk reiseledertjeneste

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Tillegg for enkeltrom
 • Tilslutningbilletter fra andre flyplasser i Norge på forespørsel
 • ESTA visum 14 USD
Flytider
DatoStrekningAvgang kl.Ankomst kl.Flight
06. AugustOslo - Reykjavik14451525FI 319
06. AugustReykjavik - Chicago16451815FI 853
13. AugustChicago - Reykjavik19300635 +1FI 852
14. AugustReykjavik - Oslo07501220FI 318
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår F                                                  PLUSSREISER                                                                                

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  ·         Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 60 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mellom 30 dager og 15 dager, kreves 75 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 14 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris.

  PLUSSREISE kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på  ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.