Bodensjøen

Bodensjøen rundt på to hjul
Europas vakreste sykkeltur

Avreisedato

24.06.2019

Varighet

8 dager

Kommer snart

Bodensjøen rundt på to hjul

Bli med på sykkeltur rundt Bodensjøen. På denne runden er vi innom 3 ulike land og den betegnes ofte som Europas vakreste sykkeltur.

Knapt noe område egner seg bedre for sykkelferie enn de lange flatene rundt Europas tredje største innsjø. Turen betegnes ofte som Europas vakreste sykkeltur og byr på hele palletten av opplevelser, fra snøkledde alpepanorama via landsbyidyll og kulturperler til de vekslende stemningsbildene ved den langstrakte sjøen. Bodensjøen er møtepunkt mellom Tyskland, Sveits og Østerrike og klimaet her er skreddersydd for ferie på to hjul. På 600 – tallet kom irske munker til områdene rundt Bodensjøen og i århundrene som fulgte blomstret byggekunst, vitenskap, kunst og kultur i Kirkens tegn – til glede for de som i dag legger inn et kirke- eller museumsbesøk mellom sykkeløktene. I middelalderen ble Bodensjøen også et viktig sentrum for handelsveiene i Europa og velstanden fra den tid er i dag synlig overalt i prektige middelalderske byggverk. Bussen vår er følgebil under hele sykkelturen og bringer bagasjen fra hotell til hotell.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Bodensjøen rundt på to hjul (24.06 – 1.07 2019) med Geir Sandvik & Kørner Høie.