Israelsmisjonen Dni Plussreiser Return2Sender

Ambassadørtur til Israel med Den Norske Israelsmisjon
Bli kjent og opplev DNI sitt arbeid

Avreisedato

05.05.2018

Varighet

9 dager

Pris fra

13 950,-

Ambassadørtur til Israel med Den Norske Israelsmisjon

Vegard Soltveit, assisterende generalsekretær i Den norske Israelsmisjonen og Linda Ekerhovd, daglig leder i Return2sender inviterer deg med på en spennende reise til Israel. Du får Førstehånds kjennskap til vårt arbeid, får møte mennesker som kan fortelle deg om deres liv og tro på Jesus. Bli med på en uforglemmelig tur som setter spor!

Tel Aviv 04

Dag 1

Lørdag 5. mai 2018

Avreise fra Oslo kl.11.15, ankomst Tel Aviv kl.20.05. Vi blir hentet og kjørt direkte til vårt hotell i Tiberias. 

Tiberias

Dag 2

Søndag 6. mai 2018

Etter frokost har vi bibel-samling, hvor vi blir enda bedre kjent med hverandre. Middag og overnatting på Restal Hotel i Tiberias.

Saligprisningensberg

Dag 3

Mandag 7. mai 2018

Etter digg frokost drar vi til Saligprisningensberget, hvor Jesus holdt en av sine mest kjente taler. Dette er også det området Jesus bodde i, og hvor flere av hans disipler var fra. Etterpå drar vi til Nasaret, stedet der Jesus vokste opp. Linda tar oss med på en spennende byvandring. Middag og overnatting på Golden Crown Hotel i Nasareth. 

Dag 4

Tirsdag 8. mai 2018

I dag går turen til Jerusalem. Her besøker vi Caspari Senteret og hører om Jerusalems historie. Etter lunsj drar vi på en spennende byvandring. Vi besøker Gordons Golgata, og ser Jesu tomme grav, før vi går gjennom Damaskusporten og det muslimske kvarter til Klagemuren. Det blir også tilbud om en spennende vandring gjennom Hiskia tunellen. Etter middagen på hotellet og prøver vi å få til et møte med Jerusalem Institute of Juctice som jobber for å styrke menneskerettighetene blant minoritets-grupper i Israel. Overnatting på Montifiore Hotell.

Getsemane Og Oljeberget

Dag 5

Onsdag 9. mai 2018

Etter frokost drar vi til Oljeberget, med utsikt over byen og Tempelhøyden. Herifra går vi ned Palmesøndagstien til Getsemane. Det blir lunsj på egenhånd i gamlebyen før vi møtes ved Jaffa Gate og går sammen til Machaseh, et diakonalt arbeid som Israelsmisjonen støtter. Deretter drar vi til en beduinleir, her spiser vi middag og samles rundt leirbål til en hyggelig kveldsamling før vi overnatter i telt. 

Israel Masada 1

Dag 6

Torsdag 10. mai 2018

Morgenfuglene blant oss får muligheten å oppleve en vakker soloppgang i ørkenen. Etter frokost blir det anledning til å ri på kamel før vi drar til Masada. Vi går opp den romerske rampen og får høre om fjell-festningens historie. Etter lunsj(ikke inkl.) blir det anledning til å bade i Dødehavet før vi drar til Qumran, der Dødehavsrullene ble funnet. Turen går så til Betlehem. Her skal vi bo på Pilgrims Residence. På kvelden møter vi deltagere fra BridgeBuilders, et trosbasert freds– og forsoningsprogram for unge israelere, palestinere og nordmenn. 

Betlehem

Dag 7

Fredag 11. mai 2018

Vi starter med morgensamling på hotellet, før vi besøker den palestinske pastoren Nihad Salmen i Betlehem. Vi prøver også å få til et møte med det palestinske bibelselskapet. De som ønsker få mulighet for å besøke Fødselskirken før bussen kjører oss til Tel Aviv og vårt hotell Ruth Daniel i Jaffa. Vi spiser et Sabbatsmåltid og overnatter på hotellet som ligger i gangavstand til Immanuelkirken. 

Israel Tel Aviv 03

Dag 8

Lørdag 12. mai 2018

Vi deltar på gudstjeneste i Immanuelkirken. Etterpå er det flere muligheter i storbyen Tel Aviv, som byvandring, stranda, café m.m. Vi avrunder med en felles middag og avslutnings-samling på hotellet. 

Direktefly Norge Israel

Dag 9

Søndag 13. mai 2018

Avreise fra Tel Aviv kl.10.00 og ankomst i Oslo kl 16.55. 

Boat Of Galilee
Girl At Dead Sea
Kamelridning
Israel Jerusalem 03
Fotolia 41906898 Subscription Xl
Israel Masada

Priser og betingelser

Pris fra 13 950,-

Tillegg for enkeltrom: 3850,-

Vi tar forbehold om endringer i program og pris. Tillegg ved mindre antall reisende.

Bestill

Prisen inkluderer

(Prisen forutsetter min. 25 reisende)

 • Flybillett Oslo—Tel Aviv t/r,Inkl. flyskatt NOK 1670,- (Endring i flyskatten kan forekomme.) 
 • Rundreise med buss
 • Overnatting i delt dobbeltrom, halvpen-sjon (frokost og middag), 
 • Inngangs-penger ihht. Programmet
 • Norsk reiseledertjeneste og skandinavisk guide 

Prisen inkluderer ikke

 • Lunsj
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotell betjening, guide og sjåfør (må påregnes ca. 65 USD) 
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D                                                           PLUSSREISER

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  ·         Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-                                             -          Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.